A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Немиринецький ліцей Ружинської селищної ради Житомирської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш»

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ

Кидайте фото своїх вишиванок у коментарі. Нехай наша сьогоднішня стрічка рясніє українською красою. 🔸Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу багату культурну спадщину та вірою у світле майбутнє.  🔸Це свято з покоління в покоління символізує нашу національну єдність та любов до рідної землі.  🔸Вишиванка – не просто одяг, це наш генетичний код, що передає наші традиції та історію.  Велика шана та поклін нашим воїнам, які боряться за можливість жити у вільній Україні🇺🇦 Флешмоб "Оберіг нації 2024" в Немиринецькому ліцеї Ружинської селищної ради.

14:43 16.05.2024

На уроках літературного читання учні 4 класу навчилися яскраво та образно розповідати про свою улюблену книжку. Познайомилися із поняттям "буктрейлер", та спробували себе в ролі режисера, створюючи цікаві рекламні ролики.

На уроках літературного читання учні 4 класу навчилися яскраво та образно розповідати про свою улюблену книжку. Познайомилися із поняттям "буктрейлер", та спробували себе в ролі режисера, створюючи цікаві рекламні ролики. Свою роботу представила Хархан Аріна.

12:35 26.04.2024

Участь в обласному етапі Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху "Зелена естафета"

Участь в обласному етапі Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху "Зелена естафета"  Назва роботи: "Екологічна стежина парком "Ян" Роботу виконала: Голюк Марина, учениця 10 класу Керівник: Голюк Наталія Анатоліївна, вчитель біології

13:45 25.04.2024

Участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Парки - легені міст і сіл "

Кулибаба Володимир, учень 10 класу Немиринецького ліцею під керівництвом Кулибаби Галини Олексіївни, вчителя початкових класів створили проєк на тему: "Родинна історія в ландшафтно-дизайнерських композиціях парків "Ян" та "Яніна" (село Немиринці, Бердичівський район, Житомирська область)

13:43 25.04.2024

Об'єднанням сильні!

Учні Немиринецького ліцею взяли участь у конкурсі есе патріотично-громадської тематики "Єднанням сильні!" Хархан Діана, учениця 9 класу, есе "Об'єднані війною" Приймає Дмитро, учень 9 класу, есе "Діти хочуть щастя!" Конкурс проводить Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України

13:50 12.04.2024

Перемога у проєкті в номінації «Багатослівʼя мовчазних речей» на тему «Вушка»

Історії своїх родин, сімейні традиції і звичаї, фамільні реліквії стали предметом досліджень учасників обласного конкурсу етнолого-краєзнавчих експедицій «Чуття єдиної родини». Учень 11 класу Дроботюк Владислав з вчителем історії Дзядевич Т.І. взяли участь в цьому конкурсі. Підготували проєкт в номінації «Багатослівʼя мовчазних речей» - національна страва села Немиринець Бердичівського району Житомирської області». 10 квітня на базі Центру позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради Владислав презентував своє дослідження під час онлайн-конференції, де зайняв ІІІ місце на обласному рівні. Відрадно, що підготовка проєкту надихнула Владислава написати гумореску на цю тему. Вітаємо Дроботюка Владислава і Дзядевич Тетяну з перемогою та бажаємо подальших успіхів та нових досягнень!!!

13:36 11.04.2024

Конкурс "Знай і люби свій край."

З метою психології підтримки дітей та учнівської молоді в умовах воєнних дій, пробудження до національної культурної спадщини, збагачення духовного потенціалу, виховання почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, учні Немиринецького ліцею взяли участь в І етапі виставки - Манжура Вікторія, учениця 9 класу, підготувала роботу в номінація "Витинанка". Ременюк Василь, учень 6 класу,- в номінації " Художня вишивка"

15:46 09.04.2024

Всеукраїнський конкурс "Кролик"

Учні Немиринецького ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Кролик". Конкурс проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з метою підвищення ефективності діяльності навчальних закладів в галузі тваринництва, залучення учнівської молоді до активної роботи в цій сфері, проведення професійно - орієнтаційної роботи серед підростаючого покоління.

12:08 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень